Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crabfish toast

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En lyxigt god toast.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt brödet ligga framme en stund så att det får en skorvig yta. Skär bort kanterna, hacka purjolöken och rödlöken i små fina bitar. Skär crabfishen i mindre tärningar och blanda allt i en skål. Tillsätt stenbitsrom och creme fraiche. Klipp dillen fint och tillsätt i röran. Låt stå i kylskåpet i ca 10 min.
  2. Bred blandningen på 4 av brödskivorna, lägg på de andra 4 över och tryck till lätt. Värm en stekpanna och klicka i ganska rikligt med stekmargarin, pressa i vitlöken och lägg i toasten och låt dem bryna på båda sidor tills de fått färg.
  3. Garnera med en dillkvist och citronskiva.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • zazziz 6 januari 2009

    Åt till förrätt på nyårsafton, mycket gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.