Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crema al mascarpone con frutta di bosco

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

jag tror det är gott....... men det var min mormor som skrev ner det här åt mig.

Ingredienser

Instruktioner

1. Förbered bärsåsen genom att blanda bär, florsocker, pressad citron och vatten i en kastrull. Koka upp och låt sjuda under lock i 5 minuter, eller tills bären är mjuka. Ställ åt sidan och låt svalna. 2. Kör blandningen i en mixer eller pressa genom en sil för att få en slät och kärnfri bärsås. 3. Vispa grädden ganska så fast. 4. Rör samman halva mängden av samtliga ingredienser till mascarponekrämen och blanda väl. Tillsätt resten av ingredienserna och fortsätt röra till en smidig kräm. 5. Häll krämen i portionsformar och täck med plastfolie. Ställ i kylskåpets kallaste del i minst 2 timmar. 6. Fördela bärsåsen i formarna och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.