Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig pastasallad med lax och pepparrot

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Här serveras gravad lax tillsammans med melon och äpple i en krämig pastasallad. Gott och snabblagat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen, skölj pastan hastigt i kallt vatten. Blanda créme fraiche, riven pepparrot, hackad dill, salt, peppar och socker i en stor skål. Blanda den avkylda men fortfarande ljumma pastan med pepparrotsröran.
  2. Skär laxen i mindre bitar. Dela, kärna ur och skär melonen i tärningar. Dela, kärna ur och skär äpplet i tärningar. Skär salladen i bitar.
  3. Blanda melon, sallad och äpple försiktigt med pastan. Servera med laxen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.