Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxtartar på kavring med creme fraiche och löjrom.

 
Skriv ut

Förrätten som görs på ett kick om du använder färdigskivad lax.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär laxen i små bitar. Blanda den med senap och dill..
  2. Stansa ut 12 rundlar ur bröden t ex med en utstickare ca 3 cm i diameter, eller skär bröden i fyrkanter. Bred dem med pepparrotsosten.
  3. Fördela laxröran på kavringrundlarna. Använd utstickaren igen för att få den lika vackert rund som brödskivorna. Klicka eller spritsa på creme fraiche och löjrom. Garnera med krasse.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.