Vilken smak denna kycklingfilé får av denna goda crème fraiche, smaksatt av årets kock 2007!
Jätte gott!
Instruktioner
- Börja med att skiva champinjonerna och kantarellerna och småfräs dem tills all vätska är borta.
Strö över vetemjöl över den färdigstekta svampen och tillsätt grädde, fond och crème fraiche, salt och peppar. Koka sedan några minuter.
- Stek kycklingfiléerna, salta och peppra, låt svalna.
- Kavla ut smördegsplattorna, lägg på de svalna skurna skivorna kycklingfilé och fördela svampstuvningen på kycklingen, strö över riven ost. Gör 4 fina paket ,tryck ihop och lägg dom i smord form med skarven nedåt,pensla till sist med uppvispat ägg. Grädda i 200 grader tills de har fått fin färg.
- Servera med vitlökskroketter och en härlig lök och tomatsallad.
- Smaklig måltid !
Publicerat den
4 april 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Det här var verkligen gott! Det kommer jag att göra flera gånger
Tack för kommentaren. Kul att du tyckte det var gott! Mvh Helén
Gott!!!!