Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling filé med cremè fraiche och chilisås

(4 kommentarer)  
Kyckling filé med cremè fraiche och chilisås Kyckling filé med cremè fraiche och chilisås Kyckling filé med cremè fraiche och chilisås
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna rätt kombinerade jag ihop idag. Blev kanon om man får skryta lite.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfilèn i stavar eller kuber. Bryn dem med margarin eller smöret tills de fått fin färg. Krydda med salt, peppar, piffi allkrydda och currykrydda. Lägg de sedan i en ugnsfast form. Blanda grädde, cremè fraiche, chilisås och ostronsåsen. Häll blandningen över kycklingen. Strö den rivna osten över. Grädda i 200º ca 20 minuter.
  2. Servera med ris och grönsaker.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • cpanfalk 25 maj 2009

    Jättegott recept! Jag skippade ostronsåsen och eftersom jag inte hade chilisås hemma använde jag 1/4 dl peppar sauce extra hot (santa maria) istället. Supergott o uppskattad av både man o barn :-D

  • 2mrsh 10 oktober 2009

    Åhhh vad bra, jag hade total idétorka på vad jag skulle göra med kycklingen jag har tagit fram. Tack för tipset!

  • kekke46 14 augusti 2010

    Å vad den var god och lättsamm att göra den åker direkt till mina favoritrecept. Högsta betyg får den tack för receptet

  • Tesserese 14 juni 2011

    Jättegott :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.