Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergryta med crème fraiche

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Öppna förskolans gryta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kasslerskivorna i smör och curry. Tänk på att skivorna krymper vid stekning.
  2. Blanda resten av ingredienserna i en kastrull och koka tills allt är mjukt.
  3. Lägg köttet i en form och slå över såsen.
  4. Servera med pressad potatis eller kokt ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • samaka 14 april 2009

    Tack för den! Nu har jag äntligen fått svar på vad som gjorde skink-/veggrytan i skolmatsalen på gymnasiet så grymt god. Det var curry som gjorde susen, lite otippat, men grymt gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.