Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Getost och rödbetspaj

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Getost och rödbetor är svårt att motstå, här i en underbart god paj.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka ihop smör och mjöl. Tillsätt vatten och arbeta ihop till en deg. Tryck ut degen i en pajform med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Låt vila i kyl ca 30 minuter. Sätt ugnen på 225 grader. Förgrädda pajskalet 10 minuter.
  2. Skala och hacka löken. Skala och klyfta rödbetorna. Fräs löken i smör och blanda med rödbetor, salt och peppar. Rör ihop ägg, créme fraiche och rödbetsröran. Häll det i pajskalet.
  3. Strö över pumpakärnor och grädda i mitten av ugnen ca 25 minuter. Låt pajen svalna. Servera med en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.