Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling i crème fraiche

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Enkelt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek filéerna i stekpanna ca 5 minuter på varje sida. Salta och peppra.
  2. Häll under tiden crème fraiche i en kastrull och tillsätt övriga ingredienser.
  3. Skiva kycklingen i centimetertjocka skivor och lägg dem i såsen. Låt koka 5-10 minuter.
  4. Servera med ris eller pasta.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • marianorden2 3 augusti 2009

    Kyckling i crème fraiche blev supergott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.