Instruktioner
Skär en djup "ficka" i kycklingbrösten.
Bred senap i fickan och fyll med skinka och ost. Krydda med dragon. Försegla fickan med hjälp av en tandpetare.
Salta och peppra runt filéerna.
Doppa kycklingen först i uppvispat ägg och sedan i koksflingor.
Stek kycklingen nästan klar i mycket smör på medelgod värme i en stekpanna.
Lägg över kycklingen i en ugnsfast form.
Vispa ur pannan med grädde och crème fraiche. Låt såsen få ett uppkok och smaka av med soja, salt, peppar och dragon. Häll såsen över kycklingen och låt rätten gå klar i 175-200 graders ugn i ca 15-20 minuter beroende på filéernas tjocklek.
Servera kycklingen med till exempel haricot vert.
En oväntat lyckad smakbrytning mellan kycklingen, skinkan, osten och kokosen. Man ska absolut inte hoppas över kokosen. Vill man inte ha den som LCHF passar ris eller bulgur utmärkt till.
Fantastiskt gott! Fin smakbrytning med kokosen. Jag serverade matkorn till. Denna kyckling kommer att höra till favoriterna!!!!