Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler med paprika och chili

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En snabb och god pastasås med lite sting!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kassler, champinjoner och paprika. Fräs champinjonerna i lite smör en stund. Tillsätt kassler och paprika. Stek tills det mesta av vätskan från kasslern är borta. Lägg i spenaten och rör om. När spenaten börjat mjukna, tillsätt ost, grädde, crème fraiche och mjölk.
  2. Låt puttra några minuter tills det tjocknar något.
  3. Servera gärna med pasta, t ex pastaskruvar "tricolore".

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • MickeErika 15 mars 2010

    Jätteenkelt och gott recept! Tusen tack för det! Jag la till lite vitlök och sambal oelek. /Erika

  • christincarlsson 22 april 2010

    Enkelt och super gott :D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.