Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostflarn med rom och räkor

 
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Ett gott tilltugg när man minglar

Ingredienser

Instruktioner

Sätt på ugnen 200 grader. Riv osten och och lägg i högar på en plåt med bakplåtspapper. Gratinera till de får färg ca 6-7 min. Ta ut och låt flarnen svalna. Hacka löken och skala räkorna. Blanda Philadelphia osten, crème fraiche och pepparrotsvisp. Klicka ut krämen på flanen straxt innan gästerna kommer och lägg på rom, räkorna och löken.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.