Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varmrökt lax med crème fraiche sås á la Monika

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Denna sås är underbart god till varmrökt lax.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienserna i en skål.
  2. OBS! Rör om försiktigt så såsen inte blir för lös. Krydda lite i sänder, efter smak. Låt stå och dra minst 2-3 timmar eller mer. Servera denna sås till varmrökt lax (skall serveras kall) och en god grönsallad till.
  3. Servera gärna ett gott vitt vin eller citronvatten till. Smaklig spis!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ca70 10 april 2009

    Helt okej, tyckte vi 4 i familjen, även om en romsås är godare...men smaken är ju som baken. Vi ger en 4:a i betyg.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.