Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalasgod kyckling med fetaost och soltorkade tomater

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En helt makalös rätt med mycket karaktär.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader
  2. Putsa filéerna och snitta upp den på längden så att de går att vika upp.
  3. Hacka de soltorkade tomaterna fint
  4. Blanda mjukost, soltorkade tomater, smulad fetaost och crème fraiche. Bred blandnigen på ena sidan av den uppvikta kycklingen och vik sedan ihop.
  5. Placera kycklingfilérna i en ugnssäker form och pressa citronsaft över dem och avsluta med att pudra dem med kanel.
  6. Placera i mitten av ugnen i ca. 20 minuter eller tills kycklingen är helt färdigstekt.
  7. Servera med Barmatiris till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Maiden 8 april 2009

    Kanongott!! Jag struntade i citronen å kanelen (eftersom jag e lite feg...) men det var jättegott ändå. Kanske ska våga prova nästa gång.... Hade Quinoa och sallad till!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.