Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crème brulée med choklad och apelsin

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mums!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 125°C. Vispa gulorna, sockret, apelsinsaften och kakaon. Koka upp grädden och mjölken i en kastrull. Låt kallna lite och häll ner äggsmeten i gräddmjölken och rör om. Häll detta i formarna och fördela chokladbitarna i varje form. Grädda i vattenbad i cirka 40 minuter. Bruléerna ska vara aningen lösa när de tas ur ugnen. De stelnar när de svalnar (och ska förvaras i kylskåp tills det är dags att servera dem).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.