crème fraiche-sås till stekt fisk

Ett "gammalt" recept som är en räddningsplanka som faller många i smaken.

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: fisk

Ingredienser

2 dl crème fraiche
1 dl finhackade rödbetor
1 msk riven pepparrot

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
Visningar:
2589
Sparat:
38

Gör så här

Allt blandas och serveras till nystekt panerad fisk t ex strömming, rödspätta eller torsk.

LIKNANDE RECEPT

Absolut bästa f
av Marre73
över 2 månader
Kycklinggratäng
över 2 månader
Fläskfilé du in
över 2 månader
Underbar kyckli
av Marre73
över 2 månader
Makalös kycklin
av Marre73
över 2 månader
Fläskfilé á la
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Falsk bearnaise
över 2 månader