Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crème Hvornum

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Kall sås till stekt, halstrad eller grillad fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggulorna till hårt skum. Vispa crème fraiche hårt. Vänd försiktigt samman.
  2. Blanda paprika, gräslök, kapris, citron, curry och senap i en skål och vänd sedan försiktigt ner blandningen i ägg- och crème fraiche-blandningen.
  3. Kyl i minst 1 timme före servering.
  4. Servera till stekt, grillad eller halstrad fisk med kokt pressad potatis. Kan också serveras som tillbehör till grillat kött.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.