Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cremefylld kycklingfilé inlindad i bacon

(5 kommentarer)  
Cremefylld kycklingfilé inlindad i bacon Cremefylld kycklingfilé inlindad i bacon
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Väldig gott och lättlagat med det lilla extra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader. Skär en djup skåra i sidan på filéerna. Pressa vitlöken och blanda ihop vitlök, timjan, crème fraiche, chilisås och dijonsenap i en liten bunke. Klicka sedan i en lagom mängd av röran i skåran och fyll ut hela skåran till kanterna. Linda filéerna i baconskivorna så att de blir helt täckta.Lägg sedan filéerna i en ugnssäker form och låt stå i ugn ca 30-40 minuter. Sås: Häll grädden i en kastrull och låt koka upp. Lägg i curry, salt, peppar och resten av crème fraichen, och låt sjuda på svag värme.
  2. Koka riset i en kastrull efter beskrivning på förpackningen, eller stek klyftpotatisen i stekpanna. Serveras sedan tillsammans med sallad och rödlöksskivor.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • tov3 10 september 2010

    Verkar gott! Ska testa imorgon :D

  • idaia 16 juli 2011

    Favoriträtten!! Hur gott som helst! Tack för receptet :)

  • MaritsMidgets 30 augusti 2011

    cpgott

  • bubba80 2 januari 2012

    Verkar gott :) Ska testas, men hur mycket grädde mm har du till såsen. Det står inte med i ingrediensförteckningen?

  • Niklars 2 januari 2012

    Ser inte grädde eller curry under ingredienserna. Vad är mängderna?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.