Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crêpes med champinjonstuvning

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Lätt att göra!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa upp ägg och grädde. Tillsätt mjöl och salt och rör smeten jämn. Rör ner mjölken och det smälta matfettet. Grädda plättarna och lägg dem åt sidan tills du gjort fyllningen. Fördela fyllningen i pannkakorna och rulla ihop. Lägg pannkakorna i en form och strö över lite riven ost. Gratinera i 225 grader i ca 10 minuter.
  2. Följ grundreceptet för crêpes och gör fyllningen enligt följande:Skiva champinjonerna och fräs dem i smör. Pudra över mjölet, rör om och späd med buljong och grädde. Tillsätt salt, peppar, soja och dill. Låt småkoka ca 15 minuter. Lägg ca 1 1/2 msk fyllning på varje färdiggräddad pannkaka och rulla ihop den. Servera omedelbart eller gratinera dem enligt grundreceptet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.