Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crêpes med hallonsylt och grädde

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Crêpes med hallonsylt och grädde

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Tillsätt mjölk och vispa till en jämn smet. Vispa i grädde och ägg.
  2. Låt stå någon timme i kyl. Grädda i crêpesjärn eller i stekpanna.
  3. Koka upp alla ingredienser till sylten i en kastrull. Koka sakta i ca 10 minuter. Skumma då och då.
  4. När sylten tjocknat, häll lite på en assiett som får kallna. Dra en sked genom sylten. Om sylten ?stannar? är den färdig, annars koka lite till. Häll upp sylten i rena burkar när den svalnat och ställ in i kylen.
  5. Servera crêpesen nystekta med hallonsylt och vispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.