Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crepesrulle med gräddfilsfyllning

 
Skriv ut

Om den fylls med en stuvning kan rätten göras klar i förväg, t o m frysas in, för att senare gratineras med ost vid servering

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°. Vispa äggen lätt och blanda ner vetemjöl och salt. Tillsätt mjölken och vispa till en jämn smet. Blanda sen ner grädden. Häll smeten i en långpanna 30x40 cm klädd med bakplåtspapper. Grädda ca 15 min i mitten av ugnen. Smeten bubblar upp rätt mycket under gräddningen. Gör under tiden fyllningen.
  2. Blanda ihop gräddfil, de hackade äggen, laxen eller skinkan med de kryddgröna och lägg på den gräddade crepesrullen. Rulla ihop till en rulle och gratinera med ost på tills osten fått färg. Servera med en grönsallad både som förrätt och vickning.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.