Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crostini med bönkräm och smörstekt svamp

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

En liten läcker smakbit är alltid rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa avrunna bönor, parmesan, hackad vitlök, citronsaft och hälften av crème fraichen till en slät kräm. Rör ner resten av crème fraichen och smaka av med salt. Låt stå i kylskåp i ca 20 minuter.
  2. Skär svampen i mindre bitar. Stek den i smör till fin färg. Smaka av med salt och peppar och vänd runt med persiljan.
  3. Lägg en sked bönkräm på varje crostini och toppa med stekt svamp. Strö över lite rivet citronskal och servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.