Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crostini med fikonsalsa och parmaskinka

 
Skriv ut

Cirka 20-25 stycken

Ingredienser

Instruktioner

Skär baguetten i 1 cm skivor, pensla med olivolja och rosta i ugnen på 275 grader, passa noga. Låt svalna. Hacka fikonen fint. Häll över balsamvinäger och blanda ner löken. Smaka av med salt, peppar och den strimlade basilikan. Bred philadelphiaost på de rostade brödskivorna, lägg på en klick fikonsalsa och en bit skinka, och dekorera med ruccola eller basilika.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.