Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cupcake pecan

 
Skriv ut

För dig som älskar Pecannötter. Redigerat hur man gör toppingen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa smör och socker till en luftig massa. Tillsätt ett ägg i taget och tillsätt sedan vaniljextraktet + en nypa salt. Blanda i den smälta chokladen och vispa till en luftig smet. Blanda mjöl, bakpulver och bikarbonat och blanda sedan i det varvat med kaffe och grädde till jämn smet. Fyll formarna till 2/3 och grädda i 180°C i 20 minuter. Stick med en provsticka i mitten så de inte är kladdiga.
  2. Topping:
  3. Vispa smör och muscovadosocker till en luftig smet. Vispa sedan ned den rumsvarma philadelphiaosten. Blanda i salt, vanilj och butter-pecan extrakt och sist vispas det siktade florsockret ned. Spritsa ut frostingen på de avsvalnade cupcakesen. Strö sist på hackade pecannötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.