För dig som älskar Pecannötter.
Redigerat hur man gör toppingen.
Instruktioner
- Vispa smör och socker till en luftig massa. Tillsätt ett ägg i taget och tillsätt sedan vaniljextraktet + en nypa salt. Blanda i den smälta chokladen och vispa till en luftig smet.
Blanda mjöl, bakpulver och bikarbonat och blanda sedan i det varvat med kaffe och grädde till jämn smet.
Fyll formarna till 2/3 och grädda i 180°C i 20 minuter. Stick med en provsticka i mitten så de inte är kladdiga.
- Topping:
- Vispa smör och muscovadosocker till en luftig smet. Vispa sedan ned den rumsvarma philadelphiaosten. Blanda i salt, vanilj och butter-pecan extrakt och sist vispas det siktade florsockret ned. Spritsa ut frostingen på de avsvalnade cupcakesen. Strö sist på hackade pecannötter.
Publicerat den
11 april 2013
Liknande recept
Skriv kommentar