X

Cupcakes recept

Laddar...
Din sökning gav 326 träffar


Cream cheese cupcakes

Cupcakes är en amerikansk variant på muffins. Man kan smaksätta frostingen med lite vad man vill. Detta recept på cupcakes smaksatt med philadelphiaost och citron


Spider Cupcakes

Kolla gärna min blogg för mer inspiration! www.cupcakesnstuffs.blogspot.com Wicked witch halloween cupcakes (och andra HALLOWEEN recept): http://cupcakesnstuffs.blogspot.com/2009/11/halloween-spide..
Chocolate Cupcakes med DDL Frosti..

Martha Stewarts 'One-Bowl' Chocolate Cupcakes med DDL Frosting Detta recept är Martha Stewarts kända choklad cupcakes som man fixar med endast 1 skål/bunke, alltså väldigt enkla! Otroligt mjuka, smak..


Morots cupcakes

Har fått mycket beröm för mina cupcakes, det går snabbt att göra och är hur enkelt som helst. "Morötterna" ovanpå mina cupcakes är gjorda på lite marsipan som man färgar med röd och gul hushållsfärg ..

Choklad cupcakes med vit choklad ..

Choklad och vitchoklad är bästa vänner. Cupcaken var inte alldeles för söt som cupcakes kan vara (cream cheese frostingen exempelvis), utan den blev helt perfekt! Det var som att äta en saftig muf..


Alla hjärtans dag cupcakes

Både mörk choklad och jordgubbar innehåller ämnen som får romantiken att blomstra, så vad kan vara bättre än cupcakes som innehåller just det?


Vanilj cupcakes med creme cheese ..

Det roliga med cupcakes är att man kan dekorera dem precis hur man vill. Man kan färga frostingen med olika färger, dekorera cupcaken med stora eller små blommor, mandelspån, eller varför inte strösse..Halloncupcakes

Supergoda hallon cupcakes med inspiration från leilas "a piece of cake", godast då det varit frysta och fortfarande är lite kalla vid servering. Jag gör mina cupcakes i muffinsform så de blir höga ..


Kokos cupcakes

Dom här cupcakes får mig att dregla varje gång jag gör dom. Det är jättegott om man sätter på ett bär på toppen och så ser de lite snygga ut också.