- Serverar: 12 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Dom här cupcakes får mig att dregla varje gång jag gör dom. Det är jättegott om man sätter på ett bär på toppen och så ser de lite snygga ut också.
Instruktioner
- Cupcake:
Vispa ägg och socker pösigt.
Smält smöret och häll i det i smeten.
Blanda i kokos flingorna, mjölet, bakpulvret, vaniljsockret och kakaon. Rör om och häll till sist i kokosmjölken.
Om smeten är för torr häll då i lite vanlig mjölk.
Grädda mitt i ugnen i ca 15-18 min på 175`C.
- Frosting:
Vispa grädden så det nästan blir smör. Häll i kokosmjölken och rör om ordentligt.
Blanda florsocker, citronsaft och philadelphiaost i en annan bunke. Häll sedan i detta i gräddsmeten.
Spritsa på frostingen på cupcakesen när dom är riktigt kalla.
Servera med bär på toppen.
Publicerat den
28 juli 2011
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Gjorde en dubbelsats av frostingen och allting blev till en enda sås. Ökade mängden florsocker med det tredubbla med fortfarande det inte bra.. Först efter att ha lagt så mycket florsocker som jag inte täcks skriva här, fick jag detta att bli en frosting... Rekommenderar ej detta recept.. "Cupcakes" receptet var ok, inte direkt cupcakes, mer som helt vanliga muffins blev det av dem...