- Serverar: 10 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
En annorlunda variant av de klassiska kärleksmumsen.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
Vispa smör och socker pösigt.
Knäck sedan i ett ägg i taget och fortsätt vispa till en jämn smet.
Tillsätt vaniljsocker och mjölk. Vispa några sekunder till så att det blandas.
Ta ur vispen ur bunken.
- Hacka de båda chokladsorterna i mindre bitar.
Blanda de torra ingredienserna och chokladbitarna och rör ner i smeten med en slickepott eller slev.
- Fördela smeten i formarna och grädda dem i mitten av ugnen i ca 15 min.
- Hacka chokladen fint och smält den i vattenbad. Låt svalna lite grann.
Rör ihop chokladen med philadelphiaosten och tillsätt kaffet.
Spritsa ut på cupcakesen. Strössla över lite kokosflingor.
Publicerat den
24 augusti 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Hej! Hur mycket kakaohalt ska det vara i den mörka chokladen? Låter riktigt mumsigt!
Detta är den bästa cupcaken jag har smakat! OTROLIGT GOD