Goda cupcakes med pepparkakssmak och krossade pepparkakor i samt cream cheese frosting på. Pepparkaka och ost är en väldigt lyckad kombo!
Instruktioner
- Smält smöret, vipsa ner ägg och mjölk, ställ åt sidan.
Blanda de torra ingredienderna i en annan bunke och tillsätt kryddorna och de krossade pepparkakorna.
Blanda de torra med de blöta och rör försiktigt.
- Ställ pappersformar i en muffinsplåt och klicka ut smeten, den räcker till cirka 10st cupcakes. Grädda i 180º i 20-25 minuter.
- Rör smöret mjukt med elvisp, blanda i cream cheesen och vispa fluffigt.
Rör ner florsockret och vispa till en jämn kräm. Bred eller spritsa över dina cupcakes. Jag dekorerade dem genom att strö lite kanel över.
Publicerat den
1 februari 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Hej! Hur många grader ska ugnen vara på? Och hur länge ska de vara inne? Mvh Amanda
super goda! En 5`a får du av mig
Verkligen jättegoda! Även utan frosting. ;) Tack för ett bra recept! :D