- Serverar: 4 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Enkelt och lättlagat! Glöm ej kryddorna!
Instruktioner
- 1. Skala och finhacka löken. Fräs den i matfettet i en traktörpanna e dyl.
2. Tillsätt curry och köttfärs och låt detta bryna med i ett par minuter. Rör ned riset och späd med grönsaksbuljong.
3,. Låt koka under lock i 25 minuter.
4. Tillsätt ärtor och majs, utan spad, när 5 minuter återstår av koktiden. Smaka av med salt och peppar.
5. Strö över persilja och paprika och servera genast, gärna med en bit bröd och sallad till.
- Tips: och skalade hela vitlöksklyftor (bränns lätt)ariera gärna grönsakerna med te tärnade tomater eller strimmlad stjälkselleri!
- Ej gluten el. ägg. Mjölkfritt : Stek i mjölkfritt margarin och se upp med grönsaksbuljongen!
Publicerat den
8 februari 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Har blivit barnens favorit. Lättlagat och gott! Brukar köpa djupfryst ärter-majs-paprika och det funkar bra om man är lite lat... :)
Hej, hade inte så mycket curry :( Blev lite för snällt i smaken och jag gjorde för mycket ris, men det gör inget så räcker det till fler dagar :) Tack för receptet.