Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärssås med curry

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Underbart god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klyv paprikorna och ta bort alla vita kärnor. Strimla dom sedan. Skala och hacka löken grovt.
  2. Bryn lök och köttfärs i matfett och curry i en gryta över ganska stark värme. Rör hela tiden tills köttet är smågrynigt.
  3. Skruva ned värmen. Tillsätt paprika, soja och tomatpuré. Späd med buljongen- lite i taget- och låt rätten sakta puttra under lock i ca 20 minuter. Smaka av med salt, svartpeppar och cajennepeppar.
  4. Rätten kan redas med lite maizenamjöl utrört i vatten, om man vill. Servera med nudlar eller ris. Jättegott.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • catlover 15 november 2009

    Jättegott köttfärsrecept som verkligen passar mig, kommer att tillagas många gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.