Instruktioner
Grovriv rotselleri och ost, finriv citronskalet.
Hacka gul lök och paprika fint, använd gärna spillbitar av paprika med olika färger.
Fräs smöret i en kastrull och lägg i selleri, lök och paprika, låt fräsa några minuter.
Häll i curryn och rör om, låt fräsa ytterligare några minuter.
Pudra över mjölet och rör om, tillsätt mjölk, grädde, buljongtärning, citronskal och saft.
Koka upp under omrörning, låt sen småkoka i ca 10 minuter, rör om då och då.
Smaka av och krydda med salt och cayennepeppar till önskad sälta och styrka.
Skär crabsticken i slantar och rör ner. Låt småkoka ytterligare 5 minuter.
Stäng av plattan och rör ner osten, rör till all ost smält, låt inte såsen börja koka igen.
Servera på valfri pasta och gärna med lite riven parmesanost på topp.