Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Currydoftande fiskgryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fiskgryta gjord på fiskbullar, räkor, purjolök, morötter, paprika och curry. Vill man inte använda sig av fiskbullar går det naturligtvis lika bra med exempelvis kolja eller annan vit fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva purjolöken och morötterna. Strimla paprikan.
  2. Fräs curryn i oljan. Lägg i grönsakerna och låt allt fräsa ett par minuter. Späd med vattnet, smula i buljongtärningen. Låt allt koka sakta, ca 5 minuter.
  3. Blanda i crème fraiche och låt koka upp igen. Lägg i fiskbullarna och låt dem bli varma. Blanda i räkor och dill. Servera med ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • klonte 2 maj 2010

    Mmm... Detta var en jätte god gryta. Jag och min familj uppskattade den!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.