Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Curryfrästa pilgrimsmusslor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

De milda pilgrimsmusslorna får ordentlig skjuts av chilifräst vitlök och ingefära.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär morot, ingefära, pepparfrukt och vitlök i mycket små tärningar, fräs dem glansiga i olivolja några minuter.
  2. Stek pilgrimsmusslorna i olja + smör ca 2 min per sida tills de är nätt genomstekta.
  3. Häll det frästa hacket över musslorna i pannan, tillsätt curry, pressad lime och koriander.
  4. Lägg upp en mussla på varje endiveblad, lite machésallad ovanpå och därpå en sked av fräset.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.