Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Currygryta med köttfärs och kikärtor

 
Skriv ut

Matigt, mustigt och mycket gott!

Ingredienser

Instruktioner

Skala och hacka löken. Skala morötterna och skiva i mindre bitar. Skär äpplet i tärningar. Bryn köttfärs i lite smör eller olja. Tillsätt lök, äpple, kikärter, curry, spiskummin, salt och peppar och bryn någon minut. Häll på hönsbuljongen och låt koka i 20 minuter. Blanda i morötterna och purjolöken precis innan servering. Smaka av med salt, peppar och lite chilipeppar. Servera med vitt ris eller nudlar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.