Den här jättegoda grytan är söt, krämig och lagom het.
Indisk gryta när den är som bäst!!!
Instruktioner
- Hacka gul lök och vitlök.
Stek den hackade löken och vitlöken i oljan i 5 minuter utan att de tar färg.
Salta och peppra, rör ner curryn i den stekta löken och vitlöken och låt det fräsa några minuter till.
Skala och tärna sötpotatisen och skär kycklingbrösten i ganska små bitar.
Tillsätt den tärnade sötpotatisen och kycklingbrösten i lökfräset och fräs det en liten stund på inte för hög värme.
Häll över kokosmjölken och låt puttra i 10-15 minuter, lägg sedan i de hela körsbärstomaterna och låt koka ytterligare 2 minuter.
Garnera grytan med färsk koriander
- Servera rätten med en sallad och ett gott bröd.
Publicerat den
8 oktober 2010
Liknande recept
Skriv kommentar