Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Currykorv

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Av någon anledning tycker jag det är svårt att variera falukorv. Inte för att jag inte tycker om korvstroganoff men det kan vara roligt och variera. Detta var från början en gratäng men som matdosa gör den sig bättre som gryta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla korven och finhacka löken. Fräs korv, lök och curry. Slå på passerade tomater och matlagningsgrädde.
  2. Låt grytan puttra medan du kokar antingen ris eller pasta, smakar lika gott vilket som. När det återstår 5-10 min häll i majsen. Jag brukar inte ha med majs då familjen inte gillar det.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lottelise 29 augusti 2009

    Jag serverade den här korven på jobbet och den blev väldigt populär

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.