Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott och enkelt...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfilen i kuber, skär löken grovt. Bryn lök, lägg i filen och krydda den 10-15 minuter. Tillsätt mot slutet paprika och wokgrönsakerna.
  2. Häll båda currypåsarna över och blanda, tillsätt vatten tills du får den tjocklek du vill ha på såsen. Serveras med ris!
  3. Man kan byta ut kycklingen mot lövbiff.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Lennart_58 28 juli 2009

    Hallå där. Förlåt dröjesmålet med svar på matmålet. Ha ha. Ja du, kyckling, ris o curry, finns inget bättre. Jo lite mer currykrydda i då förstås. Jag tyckte detta var Mmmmmså gott. Lennart.

  • dag6 20 oktober 2015

    Gott och änkelt att göra.Vi tog stekt potatis till,det blev gott. 🍺 🍴

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.