- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Lättlagad och uppskattad kycklingrätt!
Gillar man sås är det bara att ta i mer crème fraiche och mjölk. Currystyrkan avgör du också själv! Färgklick för ögat om du serverar med grön och vitfärgad tagliatelle.
Instruktioner
- Dela kycklingfiléerna i lagom stora bitar. Stek i stekpanna. Lägg över i en vid kastrull eller traktörpanna. Salta och peppra.
- Hacka löken och bryn i stekpannan. Häll på ca 1 msk curry, blanda och bryn lite till. Häll över kycklingen.
- Hacka paprikan och bryn lite mjuk. Smula över kycklingbuljongtärningen, pressa ner vitlöken och häll på creme fraiche och mjölk. Kryddda mer med curryn och smaka av.
- Låt puttra en stund på spisen medan du kokar tagliatelle, (gärna grön-och vitfärgad). Strö över valnötterna precis innan serveringen. Gillar inte alla valnötter kan de serveras vid sidan om.
Publicerat den
8 maj 2009
Liknande recept
Skriv kommentar