Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Currykycklinglåda med tomat, purjolök och svamp

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Nu har jag lagat den igen och tycker ingredienserna stämmer tillräckligt för ni alla ska lyckas göra denna fantastiska rätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléer i mindre bitar lägg i en större form. Krydda med salt, peppar och hälften av curryn. Ställ in 10 min i ugnen på 225 grader.
  2. Hacka purjolök, tomater och champinjoner i valfri form. Bryn purjolök och champinjoner i en stekpanna. Tillsätt sedan grädde, crème fraiche, buljong, curry och peppar (sambal oelek). Låt sjuda ca 2 minuter. Blanda sedan i tomaterna.
  3. Rör om kycklingen i formen och häll över såsen. In i ugnen ca 10 minuter till.
  4. Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.