Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Currypanerad torsk med örtcrème fraiche.

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God fiskrätt!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna till curry paneringen. Rör ihop ingredienserna till ört crème fraichen och smaka av.
  2. Skär fisken i bitar och torka av den. Vänd därefter bitarna i curryblandningen och stek fisken i olja eller smör på medelhög värme.
  3. Servera fisken med tunt skivad avocado,såsen, kokt potatis och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Yazzi 22 maj 2009

    Jag lagade detta till min familj och dem älskade det jätte mkt.. Detta var verkligen en god panering Mums.. Även min lilla kräsna son åt som bara den o fick inte nog.. Denna maträtt kommer till att lagas här hemma många gg till.. Tack för ett mkt gott recept mvh yazzi.

  • Anderstam 4 mars 2013

    Tack för en underbar 5 poängs middag!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.