Currysås äpple lök recept

Laddar...
Din sökning gav 37 träffar
Helstekt kotlettrad med curry och..

Det här är en riktig festrätt med de klassiska tillbehören curry och banan, som visar att festmat inte behöver vara onyttig och fet. Den magra maizenaredningen i såsen ger inte så många kalorier, och ..


Falukorv i curry

Ett recept jag hittat på en såspåse och hela familjen blev snabbt förtjusta. Vad skönt att hitta ett recept på korv som det inte är stroganoffstuk på!

Kyckling i currysås
Kyckling i currysås

Förr kokades gärna höns som severades med currysås och kokt ris. En något mer snabblagad men minst lika välsmakande rätt är att koka kyckling på samma vis. Kokt ris passar bra att servera som tillbe..


Kycklingnuggets med currysås
Kycklingnuggets med currysås

God rätt, som både barn och vuxna gillar. Tar lite tid, så kanske inget man svänger ihop till middag efter en lång arbetsdag då alla är hungriga. Servera ris till.


Danska frikadeller i currysås
Danska frikadeller i currysås

I Danmark brukar man ofta koka sina köttbullar eller frikadeller som de i regel kallas. Det ger en mild smak som lämnar plats på scenen för den goda currysåsen.Frikadeller i currysås
Frikadeller i currysås

Saftiga frikadeller i en mustig och smakrik currysås! Vill du ha en mildare variant på currysåsen så ta vanlig curry.


Currysås
Currysås

Passar ypperligt till den hemgjorda örtpastan. Servera den gärna till hummerkött eller pilgrimsmusslor.


Kyckling i currysås
Kyckling i currysås

Tro det eller ej, men denna otroliga kycklingrätt lever upp till förväntningarna! Kokos och russin som garnering ger extra piff.