Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kykling i currysås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Snabb rätt som är mycket omtyckt av mina barn (1 och 4 år). Jag brukar krydda "medelstarkt" när jag lagar maten och sedan späda barnens mat med mer matlagningsgrädde direkt på tallriken för att mildra smaken och samtidigt minska på salt och värme.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa kycklingfiléerna fria från senor och dyl. Skär dem i centimetertjocka skivor. Stek kycklingen i lite olivolja så att de får fin färg. Krydda med salt, peppar och cyrry. Slå över matlagningsgrädden och häll ned önskad mängd grönsaker (så det ser fint ut!). Koka sakta under lock tills kycklingen är genomtillagad och grönsakerna är lagom mjuka.
  2. Om ni väljer att behålla kycklingfiléerna stora så väntar ni med att ha i grönsakerna till det bara är några minuter kvar av tillagningstiden.
  3. Servera med ris och sötsur thaisås.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lennart_58 19 augusti 2009

    Kyckling i curry skulle man nästan, kunna äta varje dag. 5p.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.