Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Asiatisk fiskgryta

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En god och lättlagad rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka ihop kokosmjölken och crème fraiche med buljongtärningen och currypastan. Smaka av med honung och lime. Tillsätt fisken och grönsakerna och låt koka några minuter. Smaka av med eventuellt mer kryddor.
  2. Servera med jasminris och limeklyftor.
  3. Vill du göra det extra lätt för dig, använd färdig Green currysås på burk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.