Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Currysås glutenfri och laktosfri

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Glutenfri och laktosfri, inga tillsatser, bara rena kryddor. Det hälsosamma alternativet!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vattnet kan bytas ut mot kycklingbuljong eller spad från kyckling.
  2. Mixa casewnötter, lök och sesamfrön i en mixer tills det blir smulor. (Ni kan även prova mixa ner en halv morot eller äpple)
  3. Rör ihop margarin, nötter, sesamfrön, mjölmix och kryddor, använd gärna elvisp så alla klumpar försvinner. (Nötter och frön kan ni givetvis skippa om ni är allergiska)
  4. Sätt kastrullen på plattan och häll i vatten och kokosmjölk (vill ni inte ha mjölk går det bra med 1 dl vatten istället) Rör om tills det kokar upp... Smaka av och krydda ev mer efter smak... Klart!
  5. Servera gärna med kyckling och potatis...

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.