Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Curryströmming

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera med nykokt potatis och någon fräsch grönsak eller sallad. Strömmingen kan även serveras kall på påsk - midsommar buffébordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200 grader.
  2. Skölj strömmingen och lägg den på hushållspapper för att rinna av. Salta och peppra dem.
  3. Smöra en eldfast form.
  4. Vik samman strömmingarna på mitten eller rulla dem och lägg dem i formen.
  5. Strö över curryn och häll på grädden. Strö över farinet.
  6. Sätt in formen i mitten av ugnen i 200 graderi ca 20 minuter.
  7. Strö över persilja och servera med nykokt potatis och någon fräsch grönsak eller sallad. Strömmingen kan även serveras kall på ett buffébord.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.