- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
En gryta vars utsökthet får smaklökarna att göra volter. Passar perfekt till fredagsmyset, samt de heliga lördagskvällarna. Enjoy!
Instruktioner
- Hacka lök och purjolök, bryn detta i margarin/olja. Häll tillbaka löken/purjolöken i en skål och bryn köttet i grytan. Därefter, tillsätt 4 dl rödvin. Låt puttra i 10 min, smula därefter ner köttbuljongen och ytterligare 2 dl rödvin - låt detta koka i ytterligare 20 min under lock. Under tiden kan du hacka champinjoner och paprika. Häll sedan i matlagningsgrädden och redningen, spä ut med vatten efter behag. Låt det koka samman i några minuter och tillsätt sedan tomatpuré, paprika, champinjoner, lök, purjolök och salt. Låt ingredienserna koka ihop.
- Passar utmärkt till ris, potatis, pressad potatis och stekt potatis. Går lätt att anpassa till både laktos- och glutenfritt.
Publicerat den
30 november 2010
Kommentarer
Skriv kommentar
MmmMMm! Mycket gott, kan jag verkligen rekomendera!
Jättegott! Kommer att göras fler gånger.