Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dansk leverpastej

(1 kommentar)  
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Mumsigt god serverad ljummen med krispig bacon och stekt svamp på buffébordet :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lever och späck hackas till önskad grovhet (1-3ggr i köttkvarn) Riv löken och låt rinna av. Blanda i mjöl, ägg och grädde och blanda till jämn färs. Blanda i lök och kryddor och rör smeten jämn. Fyll önskad form och baka i mitten av ugnen i 175 grader ca 1-11/2 beroende på storleken på formen. Vill du inte ha mörk skorpa på leverpastejen, ställ då formen i vattenbad i ugnen
  2. Smaklig spis!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • heididiane 7 oktober 2012

    Gjorde en klassisk dansk smørrebrød med stekt svamp och knaperstekt bacon på danskt rugbrød.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.