Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dansk curry och äggröra

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Denna ägg och curryröra är toppengod till all rökt fisk. Även god på till exempel en böcklingmacka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka äggen och blanda dem med övriga ingredienser.
  2. Servera äggröran till rökt fisk, t.ex. varmrökt lax, makrill eller böckling. Låt stå och dra några timmar innan servering. Toppen gott! Väl bekommen! Smaklig spis!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Knarran 25 januari 2010

    Gott även med äpple i + lite gurkmeja för att förhöja den gula färgen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.