Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Deepones (tentaklar på pinne)

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Fräsht tilltugg med bl.a noriark, rättika och pepparrot

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klipp noribladen i remsor, ca 4 cm tjocka. Dela rostbiffsskivorna i mindre bitar (ca 4cm x 7cm) och placera i slutet på varje remsa.
  2. Blanda gräddfil, ca 1 msk pepparrot, dill och persilja. Smaka av så att det passr just dig, men det får gärna vara rätt stark smak av pepparrot. Klicka ut lite av pepparrotssmeten ovanpå rostbiffen.
  3. Strimla rättikan och gurkan (tag gärna bort kärnhuset) i ca 10 cm strimlor. Lägg lite gurka och lite rättika ovanpå rotbiffen / pepparrotssmeten.
  4. Fukta kortändan ( som du inte lagt köttet på) med lite vatten och rulla ihop. Dela rullarna på mitten. Servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.