- Serverar: 20 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Fräsht tilltugg med bl.a noriark, rättika och pepparrot
Instruktioner
- Klipp noribladen i remsor, ca 4 cm tjocka.
Dela rostbiffsskivorna i mindre bitar (ca 4cm x 7cm) och placera i slutet på varje remsa.
- Blanda gräddfil, ca 1 msk pepparrot, dill och persilja. Smaka av så att det passr just dig, men det får gärna vara rätt stark smak av pepparrot.
Klicka ut lite av pepparrotssmeten ovanpå rostbiffen.
- Strimla rättikan och gurkan (tag gärna bort kärnhuset) i ca 10 cm strimlor.
Lägg lite gurka och lite rättika ovanpå rotbiffen / pepparrotssmeten.
- Fukta kortändan ( som du inte lagt köttet på) med lite vatten och rulla ihop. Dela rullarna på mitten. Servera.
Publicerat den
16 oktober 2009
Liknande recept
Skriv kommentar